Sjöstugan, kontakt bokning priser

Om sjöstugan

Stugan har två rum och kök. Stugan är avsedd för max 4 vuxna personer dag som natt.

The cottage has two rooms and a kitchen. Here is room for 4 adults.

Vi har enkelsängar med överslafar i sovrummet och bäddsoffa för två personer i vardagsrummet. Köket är fullt utrustat och det finns vattentoalett, dusch och tvättmaskin. I stugan finns el, vatten, tv och wi-fi .

there is singelbeds with beds over in the bedroom and a sofa in the living room with two comfortable beds. The kitchen has all the equipments you need. Wc, shower and washing machine. The cottage has electricity, water, tv and WiFi.

Från vardagsrummet går det att kliva direkt ut på en stor möblerad altan med grill och från altanen leder en trappa ner till stranden.

From the living room can come directly too the big, furnished balcony.There is a grill,. From the balcony is a stairs to the beach.

I hyran av stugan ingår en egen båt med 20 liter bränsle per vecka eftersom att stugan är belägen på en liten ö. Ön ligger 400 meter från fastlandet.

Vår tanke är att det enda ni ska behöva ta med er till stugan är personliga tillhörigheter och den maten ni vill äta. Därför tillkommer inga extra avgifter utöver hyran. Om något ändå saknas är det bara att komma till oss.

A small boat and 20 liter petrol including/week. The cottage is located on a small island 400 meter from Fogdö. The only thing you need is your personally things and food. There is no charges iver the rent. If something missings in the cottage, just ask!

Kontakt/contact 

Värdfolket/host people

Jörgen Andersson och Eva Holmberg

Eva Holmberg 0767711961

bokning@lillasalgrundet.se

pris högsäsong, v 25-33/Prince week 25-33

9000:-vecka/ week

Ni kommer till stugan söndag kl 15.00 och lämnar stugan söndag kl 12/arriwes Sunday’s 15.00 and leave Sunday’s 12.00

Vecka 25-33 hyr vi bara ut stugan veckovis/ only hole weeks

Pris lågsäsong:

6000:-/vecka/week

Måndag – torsdag 1000:- / natt ( ankomst 15.00, lämnas 12.00)Monday-Thursday 1000kr/night (come 15.00 ,leave 12.00

Helger från fredag 15.00-söndag 18.00 3000:-/holidays Friday-Sunday’s 3000:-

minst 2 nätter/least 2 nights

Pris ex 2019:

Kristhimmelsfärd 29/5 – 2/6 4000:-

Nationaldagen 5/6-9/6 4000:-

Midsommar endast hel vecka

Betalning/payment

Vid bokning (inom 7dagar under reservation) ska 20% av betalningen ske direkt och resterande 80% av betalningen sker senast 4 veckor före ankomst.

For booking( during 7 days after reservation) 20% of the total sum must be payed and the rest 80% must be payed 4 weeks before arrival.

Max 4vuxna personer kan bo i Sjöstugan/ max 4 adults in Sjöstugan.

 

Max 3 personer i Kajstugan/ max 3 person in kajstugan.

Vi ber er respektera antalet personer i stugan ( undantaget små barn, fråga först) detta beroende på att vi får problem med vattentillgång och avloppssystem.

Please respect the number of person in the cottages (exemption small children/just ask us) because there can be trouble whith our water systems!

 

M T O T F L S
Loading...
<< Previous | Next >>
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande